7 Comments

 • Tasch en Rob

  Ciao tutti,
  Wij wensen jullie alle goeds toe en heel veel geluk met alle plannen voor het hele gezin in bella Italia. Leuk om de avonturen via dit blog te kunnen volgen. Buon fortuna! Noi ci crediamo.
  Natascha en Robbie

 • Diana Frissen- Duckers

  Wat een spannend avontuur! Via via natuurlijk gehoord dat jullie vertrokken waren. Ik wens jullie heel geluk in Italië !

 • Huub Pepels

  Wat een geweldig avontuur! Maak er iets leuks en moois van! Maar dat is jullie denk ik wel toe vertrouwd zoals ik Roger heb leren kennen de afgelopen maanden. Ik wens jullie heel veel geluk en plezier in Toscane!
  Huub Pepels

 • Hans Rutten

  Hoi Roge,

  Ik was vandaag bij de RO groep voor het in gang zetten van het Martinushuis.
  Daar hoorde ik van jou vertrek naar Italië, erg stoer van jou dat je dit avontuur aangaat. Kan alleen maar jaloers op jou zijn, ik wens je hoe dan veel sterkte en succes. Als een geliefd Italië bezoeker zien we ons misschien nog wel eens daar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *