Uncategorized

De klusjesman Luca

Dinsdagochtend reed er een grote pick-up onze oprit op. Een stevig gespierde man met zijn vrouw stelden zich voor als Luca en Paula. De klusjesman van de buurt speciaal voor agriturismo’s…de eigenaar had hem opdracht gegeven om bij ons alles in orde te maken. Dat had dus helemaal klaar moeten zijn voordat we kwamen, maar Luca had in opdracht een aantal appartementen schoongemaakt en opgeruimd. Nou prima, maar die loods was voor ons wel het belangrijkste en dat was dus niet gebeurd. Luca wist duidelijk van niets. Hij en zijn vrouw probeerden ons te helpen waar mogelijk, en in de middag kwamen ze terug met hun oudste zoon, die misschien bij Janne in de klas zou komen. De kinderen maakten kennis met elkaar en wij liepen met Luca een rondje om aan te tonen dat we zo niets konden beginnen, met de truck op komst (80m3 inhoud!!!)

de daaropvolgende dagen hebben we veel aan Luca gehad, inclusief het adres voor een goede pizza, pasta of wat dan ook, in de kantine van de sporthal. Dat was voor ons helemaal prima, aangezien we zo’n hectische dagen hadden en geen tijd en mogelijkheid om te koken!

One Comment

  • Leon en aline

    Hoi Roger en Annemarie en kids

    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en de eerste hobbels zijn al genomen. Veel succes in jullie avontuur en we gaan jullie volgen.

    Gr van Leon en aline en kids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *