Uncategorized

euhh

Ons grote avontuur begon vanmorgen. De laatste spullen in de vouwwagen, in de skibox en in de kofferruimte.

Floris achterin, op naar 1200km tong uit zijn bek en hijgen…wie wil dat nou niet 😉 ???
Na een uur moest de eerste stop gemaakt worden…plaspauze,
altijd leuk.
En dan….verder…rook uit de knalpijp en geen vermogen in het heuvelachtig gebied van de Ardennen. Mensen wezen ons op de rook dus stoppen aan de kant van de weg.
  
We hadden de auto afgelopen week op naam van mijn vader laten zetten omdat we in Italië daar anders niet lang mee konden doorrijden. Verzekering geregeld dus deze gebeld, echter, we waren wel bestuurder, maar geen eigenaar en dat was een dingetje….nou ja…je kan er een boom over opzetten maar dat lost niks op. Dus Lars gebeld die de auto kwam ophalen met de sleepwagen, mijn vader gebeld die met zijn auto ons en de vouwwagen kwam halen en dan terug naar Elsloo en morgen verder dan maar???
We zaten een uur aan de rand van een bos….de kinderen effe eruit, Floris ook en rustig denken wat te doen.
  
En toen kwam mijn vader eerst, niet lang getwijfelt, alles omladen en met de auto van hem verder!!! Ondertussen kwam Lars met zijn pa en zij hebben “mijn” auto opgeladen. Ik moet eerlijk zeggen…we hebben heel veel moeite gedaan om eea niet te laten lopen zoals je weleens op tv ziet, maar dit was wel een goeie geweest al zeg ik het zelf. De tranen die we al hadden gehad kwamen er nogmaals uit. En waar zouden we zijn zonder al deze lieve mensen met hun hulp en oplossingen per direct!!!!
Alora, een stukje voor ons blog, we durven weer te lachen…wat nog meer???

2 Comments

  • Debby

    Ohh nee Annemarie. jeetje dat is inderdaad een goed begin. masr denk maar zo….. dat hebben jullie gehad. En nu op naar het grote avontuur. Heel veel succes en kan niet wachten om meer te lezen van jyllie nieuwe uitdaging. Heel veel liefs Debby en een dikke knuffel aan de kids van Siep en Janne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *