Uncategorized

Felice

Siamo felice…ofwel we zijn happy! Er wordt hier namelijk héél hard gewerkt en niet alleen door ons! Vorige week zijn we gestart met het kappen van alle eucalyptusbomen. Deze bomen zijn niet alleen heel groot, ze zijn ook niet geliefd in Italië. Het zijn reuzen die hier en daar zelfs gevaar vormen. Bij ons ook het geval, omdat ze erg kort op de hooischuur en onze loods stonden. Ja stonden, ze zijn weg, gekapt, gezaagd en ook al gedeeltelijk opgestookt! Een hels karwei voor alle partijen. Stroomdraden die in de buurt hangen, de gebouwen en de harde wind die er opeens was. De Italiaanse hulptroepen hadden 2 volle dagen nodig en om tijd te besparen had vrouwlief van Roberto in de middag mijn keuken ingepikt en heerlijk gekookt. Anders hadden ze thuis moeten eten en met de reistijd erbij zou dat weer ophouden. Vervelend….;)

Onze Nederlandse hulptroepen kwamen het werk afmaken, jeetje wat een hoop bomen en takken hebben we versleept en de mannen (om)gezaagd!! Het uitzicht is nu helemaal onbeschrijfelijk, wat is dit geweldig!

Ondertussen werken de metselaar (die ook stuct), met zijn zoon en de loodgieter en elektricien in de appartementen flink door. Ongelooflijk hoe netjes, altijd op tijd en goed werk dat ze leveren. We zijn echt heel blij, deze mensen zorgen er samen voor dat we mooi op schema liggen!!!

Siamo felice!

2 Comments

 • kitty en mario

  hallo allemaal.
  wat fijn dat het allemaal goed gaat met jullie in het mooie Italia.Heel leuk om de blogs te lezen en we kunnen ons voorstellen hoe fijn het is in dit mooie stuk van Italie te wonen. Wij sturen jullie vanuit Catsop heel veel lieve groetjes. kitty en mario

 • De Huuvkes

  Heeeeee lieve vrienden,

  Dat klinkt lekker positief! Wat zal er ondertussen al veel veranderd zijn. Mooi! Jullie dromen worden meer en meer “bewaarheid”. Super! Blijf genieten.

  Groetjes uit Munstergeleen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *