Uncategorized

Heerlijk Hollands

Voor alle zoetigheden kun je mij en zeker Roger wakker maken. Hier in Toscane zijn de bakkers goed voorzien van allerlei lekkers in de vitrines. Ik kan er moeilijk voorbij lopen…maar het is géén Limburgse vlaai helaas!

Als ik aan vlaai denk, dan loopt het water me in de mond. De alternatieven zijn ok en ik zal het er toch echt mee moeten doen.

We hebben vanaf begin februari weer genoeg aanloop van vrienden en familie tot en met de opening. Een hand hulp is fantastisch in dit stadium! Maar wat ook fantastisch is…is dat ze allemaal vragen of we nog íets kunnen gebruiken uit Nederland????

Zoals ik me eerst had voorgenomen dat niet te doen, zo vraag ik nu gerust naar een unox rookworst, hagelslag, bokkepootjes, bonbonblok, dropjes, stroopwafels, vlokken enz enz!! Het is toch echt lekker heerlijk Hollands!!!

De klap op de vuurpijl in deze kwestie kwam 3 weken geleden, Ton en Rosetta hadden dé verrassing bij zich, ons “vrijdagavondmomentje”…. tompouces (zo schrijf je het echt!!! 😉 ) Gewoon mee in de rugzak in het vliegtuig! Geweldig, Job, Janne en Max vonden het helemaal top!

Ik vraag me af wie er een Limburgse vlaai mee kan krijgen???

Ciao!

2 Comments

  • Freddy en Huguette De Jager

    Ik had jullie even uit het oog verloren en had even tijd nodig om alle stukjes te lezen die ik nog niet gelezen had. Ze waren weer een plezier om ze te lezen. Annemarie, wij hebben elkaar nooit ontmoet maar de manier waarop je schrijft, geeft mij al wel een indruk: chapeau !
    Roger, nooit geweten dat jij zo’n zoetekauw bent, nou ja daar was natuurlijk ook geen aanleiding voor om dat kenbaar te maken aan de vergadertafel waar zo nu en dan wel een mes op tafel lag maar niet om de vlaai te snijden maar wel om de kosten kleiner te krijgen.
    Het doet me goed dat een en ander lekker vordert en Terracotta begint er goed uit te zien. Ik vindt het ook leuk om zo nu en dan iets over Italië te horen dat je niet te weten komt als je er alleen maar op vakantie gaat en dat gaat na één jaartje over geslagen te hebben dit jaar weer gebeuren. Wij zijn eind mei in Chianti en ik hoop jullie dan te zien. Annemarie, kan helaas geen vlaai meenemen omdat we eerst nog een paar dagen in Venetië zitten maar iets dat niet bederft ?
    Groetjes Freddy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *