Uncategorized

Leuk??? ;)

We komen elke dag weer nieuwe “verrassingen” tegen, of we er blij mee zijn….nee!

De olijvengaarden zijn gemaaid, maar in één gaarde staat het “onkruid” zo hoog, het zijn gewoonweg bomen. Dus die mogen niet zomaar verwijderd worden, daar is een vergunning of toestemming voor nodig.

Afgelopen dagen was Nancy op werkbezoek voor de inrichting, styling en kleuren die de appartementen moeten gaan krijgen. Toen zij in de appartementen boven was, hoorde ze water druppelen, het had wel net geregend, maar zoveel dat het binnen ergens zou lekken??? Roger vond een lekkende wateraansluiting en die sprong letterlijk open toen hij er alleen maar heen keek….het water stroomde de appartementen binnen en ook nog naar de 2 appartementen daaronder. Flavio kwam gelukkig meteen toen ik belde, met de mededeling ; Vieni Ajuto aqua in appartmenti!!!!

De zorgverzekering is een behoorlijk dingetje om dat goed geregeld te krijgen. Roger is nog internationaal verzekerd. De kinderen via de Italiaanse staat, en ik…ik heb nu niks want de dame die me inschreef als inwoner van Italië maakte een foutje met het adres en dus schrijven ze mij niet in voor de zorgverzekering, lekker!

Een nieuwe auto kopen…dat gaat niet zomaar want we willen graag de btw terug, maar schijnbaar hebben we een dusdanig klein bedrijfje (voor even tot 2019) dat we de btw dan niet terugkrijgen.

En ondertussen is Erik ook in Toscane voor een klusweekend, en die heeft bij de douane de pot met speculoos moeten achterlaten…gelukkig wel chocoletters, pepernoten en rookworst mee kunnen nemen!!!! 🙂

Nou….en het regent…ook dat nog!

….la dolce vita

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *