Uncategorized

Stiekem genieten

We zijn weer een dikke week verder na mijn laatste blogberichtje. De auto, dat blijft een hekel punt, we kijken voor een 2e hands, en dat is in Italië best wel moeilijk. Nou ja, overal toch als je alles op een rijtje zet??? We zijn in ieder geval heel veel tijd kwijt naar het zoeken en bezoeken van de garages waar we “iets” hebben gezien. Italië is best groot, het aanbod 2e hands ook, maar in de buurt, hmmmm, een uur in de auto is niks! (En dan nog terug)

Alora, de Fiat 500 knort ons overal heen en heeft alleen wat moeite om de heuvel richting ons huis op te komen.

Het heeft ook voordelen, de eerste is dat we al zoekende veel op de weg zitten en de streek nog wat beter leren kennen. Toscane is zo mooi!!! Livorno, Florence, richting Arezzo, en het weer is al 3 weken prachtig!!!

En ten tweede, zoveel hertjes als afgelopen week hebben we nog nooit gezien!!! Het is werkelijk fantastisch. In elke bocht met een stukje gras staan ze rustig naar ons te kijken als we langsrijden. ‘s Avonds in het licht van de koplampjes staan ze te grazen of steken nog net de weg over.

Met Janne kwam ik terug van een verjaardagsfeestje in het dorp. Ons Fiatje trok ons de heuvel op en we hadden lol om de “oh’s” en de “ah’s” die de hertjes veroorzaakten. Maar toen we de oprit op reden, zagen we er twee in de tuin staan! En ze bleven staan, ik draaide de auto ietsje terug zodat de lampen net wat meer gericht schenen. Prachtig!

Laat die Fiat nog maar effe rustig pruttelen, dalijk hebben we een stinkende diesel met een rammelende motor en dan horen ze ons aankomen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *