Algemene Voorwaarden

Op al onze producten en diensten gelden onze Algemene Voorwaarden. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.

Algemene voorwaarden Agriturismo Anna-Rosa

 1. Huurprijs 

Betaling van de overeengekomen huurprijs (hierna: “huurprijs”), zoals deze vermeld wordt in de factuur gekoppeld aan de reserveringsbevestiging, verloopt twee termijnen of één termijn indien check-in binnen zes weken na aanvraag is.

Wij hanteren twee betalingstermijnen:
De eerste termijn bedraagt 40% van de huurprijs en dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te worden.
De tweede termijn bedraagt de resterende 60% en dient uiterlijk zes weken voor check-in betaald zijn.
Facturatie vindt plaats vanuit ons reserveringssysteem en biedt online betalingsopties.

Betalingen kunnen ook verlopen via onze bankrekening IT51H0842538171000031510241 t.n.v. Agriturismo Anna-Rosa Societa.

Bij onvolledige of niet tijdige betaling heeft Agriturismo Anna-Rosa het recht de reservering zonder terugbetaling van eventueel reeds betaalde bedragen te annuleren.

 1. Inbegrepen in de huurprijs
 • bedlinnen;
 • handdoekenpakket p.p. 1 grote handdoek, 2 middelgrote handdoeken, 2 gastendoekjes;
 • 1 keukendoekenpakket per appartement bij aankomst;
 • bij een verblijf van 7 dagen of langer, vervanging van het handdoekenpakket p.p. 1 set;
 • elektriciteit, water en gas; (voor gas bij verwarming geldt een toeslag)
 • Fans/waaiers in de slaapkamers
 • WIFI – (nb: bij veel gebruik van data of bepaalde weersomstandigheden kan er minder bandbreedte beschikbaar zijn);
 • parkeren;
 • gebruik van diverse zitjes en gezamenlijk terras (nb.: op het gezamenlijke terras is gebruik van eigen consumptie niet toegestaan);
 • gebruik van twee ligbedden en een stoel bij het zwembad per appartement;
 • gebruik van het zwembad;
 • gebruik van spellen en speelgoed uit de speelgoedkast;
 • gebruik van de speeltuin;
 • Toeristenbelasting en 10% omzetbelasting
 • eindschoonmaak.
 1. Niet inbegrepen in de huurprijs
 • extra bij te plaatsen bed (in overleg) € 10,- per nacht;
 • verwarming via de radiatoren € 50,00 per week
 • tussentijds wisselen van handdoekenpakket € 2,50 per pakket;
 • tussentijdse vervanging van bedlinnen (1-persoonsbed € 7,50, voor een 2-persoonsbed € 10,-);
 • tussentijdse schoonmaak op verzoek (€ 45,-);
 • gebruik wasmachine op aanvraag (€ 5,00 per was);
 • opladen elektrische auto € 20,- per lading;
 • huur kind/babypakket € 20,-;
 • huur strandlaken/hamamdoek € 10,-;
 • broodjes service elke ochtend;
 • deelname aan de eetavonden (alleen bij een bezetting van meerdere appartementen);
 • warme en koude dranken uit onze Cantina.
 1. Borg

Bij check-in vragen wij contant een borg van €250,-. Deze borg wordt bij check-uit gerestitueerd, na aftrek van eventueel door de huurder gemaakte kosten.

 1. Seizoenen:

Hoog: juli, augustus en de schoolvakanties in andere maanden.
Minimumverblijf in het hoogseizoen 7 nachten, in het laagseizoen 2 nachten.
Laag: april, mei, juni, september en oktober uitgezonderd van schoolvakanties in Nederland.

 1. Aankomst en vertrek:

Hoogseizoen:
Aankomst op elke zaterdag vanaf 16.00 uur.
Vertrek op elke zaterdag voor 10.00 uur.

Laagseizoen:
Aankomst op elke dag mogelijk vanaf 16.00 uur.
Vertrek op elke dag mogelijk voor 10.00 uur.

Indien bij aankomst het appartement niet in orde is dient de huurder dit direct te melden bij de beheerders zodat er gezocht kan worden naar een oplossing.

 1. Capaciteit

Het is niet toegestaan het overeengekomen aantal personen dat verblijft in het appartement te overschrijden, zonder voorafgaande uitdrukkelijke goedkeuring van Agriturismo Anna-Rosa.

 1. Huisdieren

Huisdieren zijn in de appartementen niet toegestaan.

 1. Roken

Roken in de appartementen is niet toegestaan. Op het terras en bij het zwembad dient rekening gehouden te worden met de andere (jonge)gasten.

 1. Zwembad

Het zwembad is voorzien van een hek. Dit dient door elke bezoeker gesloten te worden. Er is geen toezicht op het zwembad: ouders/verzorgers met kinderen met en zonder zwemvaardigheden zijn zelf verantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van hun kinderen. Aanvullend verwijzen we naar de huisregels aanwezig in het appartement en bij het zwembad.

 1. Huisregels

De huurder zal de vermelde handleidingen ter plaatse gebruiken zodat er geen onnodige schade ontstaat op het terrein of in het appartement.

 1. Schade

  Agriturismo Anna-Rosa is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook geleden door de huurder tijdens zijn verblijf bij Agriturismo Anna-Rosa en/of als gevolg van (het gebruik van) de bij Agriturismo Anna-Rosa aanwezige voorzieningen, waaronder het zwembad en de speeltoestellen, behalve als er spraken is van opzet en grove schuld van Agriturismo Anna-Rosa.

De huurder is aansprakelijk voor alle eventuele door de huurder veroorzaakte schade in het gehuurde of op het terrein van Agriturismo Anna-Rosa.

 1. Verstoring / ongemakken

Agriturismo Anna-Rosa kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf van de gast, indien dit het gevolg is van onvoorziene of onoverkomelijke gebeurtenissen buiten haar wil. Hieronder vallen ook regen, storm of temperaturen anders dan de verwachting van de gast.

Agriturismo Anna-Rosa kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door het werk van derden, zoals gemeente, provincie, enz. Evenmin kan eigenaar verantwoordelijk worden gehouden voor onderbreking water of elektriciteit, bijvoorbeeld veroorzaakt door onweer of storm. Indien dit plaatsvindt, zal er alles aan gedaan worden het zo snel mogelijk te (laten) herstellen.

 1. Schoonmaak.

Het appartement dient bij aankomst schoon en netjes te zijn. Is dit niet het geval, dan dient de huurder dit onmiddellijk melden aan de beheerder, zodat deze het kan herstellen.

 1. Klachten en geschillen. 

Klachten dienen binnen 24 uur na check-in wordt gemeld aan de beheerder. Dezelfde regel geldt, indien er zich tijdens het verblijf in het vakantiehuis iets ernstigs voordoet of er sprake is van overlast. Alleen dan kunnen wij de huurder een mooi verblijf bieden.

 1. Omschrijving. 

Alle losbladige informatie of informatie op de ‘Website’ van Agriturismo Anna-Rosa de indeling, het meubilair of de desbetreffende voorzieningen is te goeder trouw en op eigen ervaringen verstrekt.

Indien hierin een verandering plaats vindt tussen het moment van reservering en de aanvang van de huurperiode, zal de huurder hierover worden geïnformeerd.

Indien, ondanks alles, de informatie betreffende het vakantiehuis, de indeling, het meubilair, het maximum aantal bewoners of de voorzieningen niet juist blijkt te zijn, dan dient de huurder de beheerders hiervan onmiddellijk in kennis te stellen, zodat deze het één en ander kan herstellen.

Alle informatie betreffende, autoverhuur, toerisme en sportieve activiteiten is door derden verstrekt en valt buiten de verantwoordelijkheid van Agriturismo Anna-Rosa.

 1. Oplevering

  Bij afloop van de overeengekomen huurperiode dient de huurder het appartement netjes en bezemschoon achter te laten. Het meubilair dient op de plekken te staan waar het stond bij aankomst, de vaat graag schoon in de kasten. Het afval dient gedeponeerd te worden in de kliko bakken.
 2. Garantie

  Agriturismo Anna-Rosa garandeert de juistheid van de op haar website vermelde omschrijving van de appartementen en faciliteiten bij Agriturismo Anna-Rosa onder normale weersomstandigheden. Tarieffouten onder voorbehoud.
 3. Recht- en forumkeuze Het huidige online-contract is opgesteld en moet worden geïnterpreteerd naar Nederlands recht. Alle geschillen, die uit dit contract zouden kunnen rijzen vallen onder de exclusieve jurisdictie van het Nederlandse kantongerecht.
 4. Overeenkomst

  De overeenkomst komt tot stand door met het voldoen van de (aan)betaling van de huurprijs. De huurder gaat akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Annuleringsvoorwaarden

1) Annulering door de huurder

Wij betalen geen geld terug. Wij raden elke huurder aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kost slechts een paar tientjes.

Elke annulering moet schriftelijk (via email) aan Agriturismo Anna-Rosa worden gemeld. Bij annulering van de zijde van de huurder tot tien weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode is de huurder aan Agriturismo Anna-Rosa 40% van de huurprijs verschuldigd. Bij annulering tussen tien tot zes weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode is huurder 60% van de huurprijs verschuldigd. Bij annulering korter dan zes weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode is de huurder de volledige huurprijs verschuldigd.

2) Annulering door Agriturismo Anna-Rosa

Indien Agriturismo Anna-Rosa door onvoorziene omstandigheden dan wel door overmacht genoodzaakt is de overeengekomen huurperiode te annuleren, zal de huurder hiervan zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk op de hoogte worden gebracht en zal restitutie van de (aan)betaling plaatsvinden.

3) Annuleren door corona.

Wij betalen geen geld terug. Er zijn er verzekeringsmaatschappijen die corona gerelateerde gebeurtenissen verzekeren. Kijk nog even goed naar de voorwaarden van je huidige doorlopende reisverzekering of sluit er een af. Dit kan al voor enkele tientjes per jaar. (BV ANWB)

4) Annuleringsfactuur

Als je om welke reden dan ook moet annuleren, vraag ons via mail om een annuleringsfactuur, deze kun je vervolgens indienen bij je verzekeringsmaatschappij.