Route

Adres

Agriturismo Anna-Rosa
Via di Legoli 41
56037 Legoli di Peccioli (PI)
Toscane – ItaliĆ«

Hoe vindt u ons?

Per auto naar Agriturismo Anna-Rosa?


Via Pisa (A12)

Neem vanaf de autostrada A12 de afslag Pisa centrum/vliegveld, na de tolpoort, borden vliegveld blijven volgen totdat Firenze (blauw bord) wordt aangegeven. Rij langs het vliegveld richting Firenze. Deze snelweg heet de “S.G.C. Fi-Pi-Li”.

Neem na de aansluiting/splitsing met de snelweg vanuit Livorno de tweede afslag voor Pontedera, direct na de korte tunnel met de naam Romito.

Rij de rotonde bijna helemaal rond en neem de afslag in de richting van Peccioli/Volterra. Houdt bij de volgende twee rotondes de richting Forcoli/Peccioli aan. Sla vervolgens na ongeveer 1,5 kilometer linksaf richting Forcoli/Palaia. Blijf deze weg volgen (door de dorpen Forcoli, Baccanella en Montanelli) tot u na ongeveer 10 kilometer rechtsaf kunt richting Legoli. Neem deze afslag, de weg gaat steil omhoog. Na ongeveer 1 km ziet u rechts een bord met het logo van Agriturismo Anna-Rosa. Daar direct rechts de onverharde weg op. U bent op uw bestemming.

Via Florence (A1)

Neem vanaf de autostrada A1 de afslag Firenze Scandicci. Ga richting Empoli/Montelupo/Pisa. Deze snelweg heet de “S.G.C. Fi-Pi-Li”. Rij door tot de afslag Pontedera (ca. 50 km over de Fi-Pi-Li). Volg vervolgens het tweede gedeelte van de routebeschrijving via Pisa.

Per vliegtuig naar Agriturismo Anna-Rosa? Snel, goed en goedkoop!

Anna-Rosa is gelegen op een half uurtje rijden vanaf het vliegveld van Pisa, Aeroporto Galileo Galilei. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven, Weeze (Niederrhein) en Charleroi. Als u op tijd boekt, kunt u voor een zacht prijsje naar Pisa vliegen.

Vooraf aan uw reis biedt Ryanair u opties voor het boeken van een huurauto aan, maar ook op het vliegveld van Pisa kunt u kiezen uit diverse autoverhuurbedrijven.

Ook kunt via de site van Rentalcars uw wensen met betrekking tot een huurauto invullen, vervolgens ziet u de mogelijkheden in beeld.

ANWB biedt ook mogelijkheden aan voor leden.

Let op! Het verhuurgedeelte voor auto’s is gelegen op een nieuwbouwlocatie en ligt niet direct aan de aankomst en vertrekhal. U kunt bij goed weer lopen maar er gaat ook een shuttlebusje.

Rij vanaf het vliegveld de snelweg naar Florence (Firenze) op, de zogeheten Fi-Pi-Li en volg vervolgens de routebeschrijving die hierboven voor vanuit de richting Pisa is gegeven.